divendres, 22 de novembre de 2013

ENS VISITA L'ORIOL BELTRAN ESCOFET


DESPRÉS D'ESCRIURE L'EMAIL A L'ORIOL BELTRAN DEMANANT-LI QUE VINGUÉS A VISITAR-NOS, AHIR VAM TINDRE LA SORT DE REBRE'L A L'AULA.

LA SEUA VISITA ENS VA AGRADAR MOLT I VAM APRENDRE MOLTES COSES. PRIMERAMENT VAM COMPROVAR QUE LA SEUA BICI TENIA MOLTES DIFERÈNCIES AMB LES NOSTRES. DESPRÉS, EL PROPI ORIOL ENS VA EXPLICAR EL PERQUÈ D'ESTES DIFERÈNCIES, AIXÍ COM PARTS DE LA BICI I ACCESSORIS QUE LI AJUDEN EN ELS SEUS ENTRENAMENTS. 
A CONTINUACIÓ, ORIOL ENS VA EXPLICAR LA SEVA HISTÒRIA EN EL CICLISME , QUE VA COMENÇAR QUAN TENIA TAN SOLS 3 ANYS. JA DE PETITÓ VA FER UNA MARCA DE 400 METRES EN 34 SEGONS A 'HABILITAT'. ALS ANYS POSTERIORS, EL VAN BUSCAR PER COMPETIR I DESPRÉS DE MOLT ESFORÇ I ENTRENAMENT VA CONQUERIR VICTÒRIES PEL VOLTANT DE DIVERSES PARTS DEL MÓN (FRANÇA, MANCHESTER... ).ACTUALMENT, ORIOL REPARTEIX SEU TEMPS ENTRE ESTUDI I CICLISME A FAVOR DEL PRIMER, JA QUE RECONEIX QUE NO ES PODEN DEIXAR ELS ESTUDIS DE COSTAT, JA QUE EL MÉS IMPORTANT ÉS FORMAR-SE. AIXÒ SÍ, ELL SEMPRE TROBA TEMPS PER A LA SEUA PASSIÓ CICLISTA . 

TOT SEGUIT, ORIOL ENS VA ENSENYAR TOT EL SEU EQUIPAMENT, ROBA, ULLERES, GUANTS, CASC, ETC. D'HIVERN I D'ESTIU. VA SER MOLT ENTRETINGUT I VAM DESCOBRIR PECES MOLT CURIOSES, COM EL CULOTTE.

DESPRÉS, I A PETICIÓ NOSTRA, ENS VA SIGNAR UN AUTÒGRAF. A CADASCUN ENS VA ESCRIURE UN DIFERENT, A MÉS, LA SEUA SIGNATURA FA FORMA DE BICICLETA! ELS AUTÒGRAFS ELS PODEU VEURE MÉS A BAIX. 


DESPRÉS VAM SORTIR AL PATI I ORIOL ENS VA FER, JA EQUIPAT, UNA DEMOSTRACIÓ DE VELOCITAT QUE VAM CRONOMETRAR ENTRE TOTS. COM CORRIA! 

DE TORNADA A CLASSE, ENS VAM FER UNA FOTO DE GRUP PER RECORDAR LA VISITA I LI VAM DONAR LES GRÀCIES PER LA SEVA VISITA. SI EL TORNEM A NECESSITAR, LI ESCRIUREM UN EMAIL, PERQUÈ ENS VA AGRADAR MOLT L'EXPERIÈNCIA!


US DEIXEM LES FOTOS DE TOTA LA VISITA:

I TAMBÉ ELS AUTÒGRAFS:

2 comentaris:

  1. Quina bona pinta la xerrada de l'Oriol...i quins autògrafs més bonics ús va escriure a tots i totes!!! FELICITATS 1er B per la vostre feina!!!

    ResponElimina