dijous, 27 de novembre de 2014

Ens visita Andrés Páez, àrbitre de futbol i pare de Julen

Com ja sabeu, moguts pel nostre interés de saber quines són les regles del futbol, vam jugar uns partits sense regles i a partir d'aquest fet, va sorgir la necessitat de tindre-les. Vam acordar un bon grapat de regles, però també vam pensar que estaria bé que un àrbitre ens expliqui quines són les regles autèntiques, com és la seva feina i també que li semblen les nostres regles. 

Julen ens va dir que el seu pare, Andrés, és àrbitre, així que li vam escriure una carta, a la qual fa uns dies ens va respondre, dient-nos que vindria a visitar-nos i avui ha estat el gran dia.  

A la seva visita, Andrés Páez ha valorat molt positivament les nostres regles i ens ha comentat d'altres que no havíem reflectit. A més a més, ha respòs a totes les nostres preguntes i ens ha explicat que porta 20 anys treballant d'àrbitre, als quals ha estat àrbitre a partits dels millors equips, fins i tot a la Champions. Andrés ha destacat la importància d'esforçar-se tant al futbol, com a l'escola, com a la vida en general. 

També ens ha portat les targetes amb les quals arbitra i ens ha explicat perquè servia cadascuna d'elles segons el color. 

Finalment, hem anat al pati i hem fet un petit partit de futbol contra la classe de 6è, això sí amb un àrbitre professional i d'excepció!

Gràcies, Andrés!


.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada