dimecres, 25 de març de 2015

Excursió al Camp Nou i després al Parc Catalunya de Sabadell


Per fi va arribar el gran dia! I tot que la pluja ens volia impedir gaudir de la jornada, la cosa ha anat molt bé!

Després d'esmorzar pel camí i fer uns quants kilòmetres, hem arribat al Camp Nou. Allà ens esperaven per fer el nostre tour “Camp Nou Experience + taller de valors”.

Molt emocionats hem fet una volta per conèixer el Camp Nou durant un pels racons més emblemàtics de l’Estadi, grades, Museu (on hem pogut veure els trofeus nacionals i internacionals del Barça), Zona Multimèdia, vestuaris de l’equip visitant (un lloc especial que han visitat jugadors mítics d'altres equips), el Túnel de vestidors (d’on hem sortit al terreny de joc i ens han deixat seure a la banqueta on diumenge passat estarien asseguts els jugadors del Real Madrid), a les cabines de premsa (on hem simulat com que el Barça feia un gol), a la zona de la pantalla gegant (35 metres amb els moments més emotius del club als últims anys), pantalles tàctils, la zona mixta (on uns han fet de periodistes i uns altres de futbolistes), la sala de premsa, l’espai Messi, etc. Hem gaudit de les vistes més impressionants del Camp Nou!  

I a més, a més, un taller on ens han parlat dels valors del Barça: esforç, treball en equip, superació, humilitat i respecte.

Tot seguit hem marxat cap a Sabadell, on en arribar hem anat al Parc Catalunya a dinar. Cignes i ànecs ens han acompanyat. Seguidament hem anat al parc, al qual hi havia uns tobogans i atraccions molt divertides.


I ja, cansats cap a casa, amb l’experiència viscuda a la nostra memòria!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada